Британският премиер подава молба за отмяна на съдебно решение за

...
Британският премиер подава молба за отмяна на съдебно решение за
Коментари Харесай

Борис Джонсън се опитва да анулира дълг

Британският министър председател подава молба за анулация на правосъдно решение за неплатен дълг, споделиха от „ Даунинг стрийт ” след известия, че " теоретик на конспирацията по отношение на " твърди, че е подложен на клюки., съобщи Агенция Франс Прес.
Джонсън към момента не е уредил дълга от 535 английски лири (757, 624 евро) след решение от 26 октомври предходната година, съгласно онлайн база данни с решения на цивилен областен съд.
" Ще бъде подадено заявление за предписание за анулация на решението по дифолт, за изтриване на желае и за декларация, че искът е изцяло без съображение ", съобщи говорителка на „ Даунинг Стрийт ” късно в сряда.
 Разследват Борис Джонсън поради първокласна отмора на Карибите Разследват Борис Джонсън поради първокласна отмора на Карибите
Британският министър председател Борис Джонсън е публично разследван от английския парламент, тъй като не е заявил съгласно разпоредбите първокласна почи...
Джонсън е посочен като дебитор и адресът му е посочен като „ Даунинг Стрийт ” 10 - дом на министър председателите от 1735 година и една от най-известните резиденции в страната.
" Решение по дифолт " се ползва, когато респондентът не успее да отговори, а в. „ Дейли Мейл ” заяви, че в молбата не е посочено нито цялостното име на Джонсън, нито точния му адрес, който е на прилежащия номер на улицата. Вестникът и „ Ивнинг Стандарт ” оповестяват, че искът е предявен от общественичка, която споделя в молбата си до онлайн съд за искове, че Джонсън й дължи 535 английски лири за " повторна клюка ".
Исковете за клюка обаче ще бъдат обсъждани от съдилища от по-висока инстанция, а „ Дейли Мейл ” написа, че ищцата " е теоретик на конспирацията за Covid, която е подала голям брой искове против господин Джонсън и обществени институции ".
През последните седмици финансите на Джонсън са от ден на ден в центъра на вниманието, частично поради обилното видоизменение на жилището му на „ Даунинг Стрийт ”. Запитан дали Джонсън има други неплатени отговорности, неговият прес секретар сподели в сряда: ”Не би трябвало да се притеснявате, не. ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР