Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Според Борис Джонсън има голяма вероятност да не се стигне до сделка с ЕС

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е сподели, че има огромна възможност договарянията с Европейски Съюз за комерсиалните двустранни връзки след Брекзит да се провалят, предадоха международните организации.

"Има мощна възможност в този момент да стигнем до решение, което да е повече като връзките на Австралия с Европейски Съюз, т.е. до липса на съглашение ", съобщи Джонсън.

Премиерът акцентира, че към момента желае да бъде контрактувана договорка с Европейски Съюз, само че добави, че преходният интервал, който тече в този момент след Брекзит, може да завърши на 31 декември без всеобхватно комерсиално съглашение. Този излаз той назова "сделка в австралийски жанр ".

Джонсън добави, че е споделил на английските договарящи да отидат до Брюксел, до Париж, до Берлин или на друго място в опит да договорят договорка и да се върнат с сделка вкъщи, само че акцентира, че постоянно има опция, вероятност да се стигне до австралийско решение, означи Българска телеграфна агенция.

Австралия поддържа търговски връзки с Европейски Съюз според разпоредбите на Световната комерсиална организация и няма настрана съглашение с блока. При това има въвеждане на мита и квоти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР