Британският премиер Борис Джонсън се готви да проведе най-голямата правителствена

...
Британският премиер Борис Джонсън се готви да проведе най-голямата правителствена
Коментари Харесай

Борис Джонсън харчи 100 млн. паунда за мощна пропаганда за Brexit без сделка

Британският министър председател Борис Джонсън се готви да организира най-голямата държавна пропагандна акция след Втората международна война в опит да сплоти обществеността зад проекта си за Brexit, оповестява английският в. Daily Telegraph.
Новото консервативно държавно управление на Джонсън ще отдели през идващите 3 месеца към 100 млна. паунда за реклама, като значима част от акцията, написа изданието като цитира неназовани държавни източници.
Посочва се, че самодейността ще е " най-голямата рекламна акция от Втората международна война, с цел да се приготви Англия за Brexit без договорка, с невиждани маркетингови акции посредством билбордове, по радиото и малкия екран ".
Първият министър на Шотландия Никола Стърджън, която би трябвало да се срещне с Джонсън по-късно през днешния ден, написа в Туитър, че финансирането на акцията е " позорно пилеене на пари ".
Правителството на Джонсън работи, предполагайки, че Англия ще напусне без договорка, написа през вчерашния ден във в. Sunday Times държавният министър Майкъл Гоув.
Гоув, който е отпред на подготовката за излизане без договорка, уточни, че целият уред на държавното управление работи с всички сили ", за Brexit без съглашение.
Финансовият министър Саджид Джавид написа през вчерашния ден във в. Sunday Telegraph, че държавното управление ще финансира една от най-големите акции за обществено информиране ", с цел да приготви хората и бизнеса за Brexit без договорка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР