Британският премиер Борис Джонсън има готовност да обяви понеделник за

...
Британският премиер Борис Джонсън има готовност да обяви понеделник за
Коментари Харесай

Борис Джонсън обявява понеделник за почивен ден, ако Англия спечели Европейското

Британският министър председател Борис Джонсън има подготвеност да разгласи понеделник за почивен ден в Англия, в случай че националният тим завоюва финала на Европейското състезание по футбол в неделя против Италия на стадион „ Уембли “, оповестяват английски медии.

Това става в миг, когато английското държавно управление настоятелно е призовавано да разгласява данните за сигурността, свързани с предходните мачове от европейското на британска територия, които се играха пред аудитория.

Източник от Даунинг стрийт съобщи, че може би към този момент е прекомерно късно за оповестяването на почивен ден идващия понеделник, само че нищо не е изключено.

Говорител на Борис Джонсън сподели, че в случай че работодателите преценяват, че могат да освободят от работа техни чиновници в понеделник да го създадат, въпреки и да е ясно, че нещата зависят от това каква е компанията и предмета й на активност.

Правителството към този момент удължи работното време на пъбовете до 23,15 в неделя вечер.
 Все повече случаи на ковид във Англия имат връзка с мачове от Европейското Все повече случаи на ковид във Англия имат връзка с мачове от Европейското
Здравните управляващи в Шотландия оповестиха нови 2000 Коронавирус случая от последната седмица, свързани с хора, посещавали футболни мачове от Европ...

Кадрите от полуфиналния мач в сряда с Дания на „ Уембли “ с претъпкани трибуни обаче породиха огромна угриженост в изискванията на пандемията и локдауна, който към момента е в действие в Англия.

Опозицията изиска неотложно издание на данните. Изследване на лондонския Имперски лицей демонстрира, че всеобщото посещаване на мачове способства за увеличението на заразяванията с Covid-19.

По принцип италианските почитатели няма да могат да пътуват до Лондон, тъй като условието е да се карантинират за 10 дни, само че министърът на превоза Грант Шапс насочи и публично предизвестие.

За живеещите на Острова италианци обаче, които са измежду най-големите общности от страни от Европейски Съюз, няма да бъде проблем да бъдат на „ Уембли “ в неделя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР