Британският премиер Борис Джонсън даде начало на кампанията на консерваторите

...
Британският премиер Борис Джонсън даде начало на кампанията на консерваторите
Коментари Харесай

Борис Джонсън даде начало на кампанията на консерваторите за изборите

Британският министър председател Борис Джонсън даде начало на акцията на консерваторите за предварителните парламентарни избори на 12 декември и упрекна политическата съпротива, че блокира Брекзита, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Не желая предварителни избори и никой не желае избори през декември, само че стигнахме до стадия, в който нямаме избор ", сподели Джонсън, застанал пред резиденцията си на улица " Даунинг стрийт " 10.

Джонсън съобщи, че депутатите в Народното събрание " отказваха още веднъж и още веднъж да осъществят Брекзита и да уважат резултата от референдума ".

Всичко за: Местни избори 2019Виж новите кметове тук

Той разкритикува водача на лявата Лейбъристка партия Джереми Корбин и неопределено съобщи, че Корбин " е заел страната на (руския президент Владимир) Путин " след офанзивата с нервнопаралитичен газ против някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му в британския град Солсбъри.

Стартът на предизборната акция бе даден с аудиенцията на Джонсън при кралица Елизабет Втора, на която той уведоми английския монарх за разпускането на Народното събрание, който приключи работата си в среднощ локално време през миналата нощ, отбелязва ТАСС.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР