Британският писател Чарли Хигсън е получил поръчка да напише роман

...
Британският писател Чарли Хигсън е получил поръчка да напише роман
Коментари Харесай

Нов роман за Джеймс Бонд ще бъде публикуван за коронацията на Чарлз Трети

Британският публицист Чарли Хигсън е получил поръчка да напише разказ за Джеймс Бонд по случай коронацията на Чарлз Трети, заяви Прес асосиейшън/ДПА.

Хигсън е създател на пет книги за младежката серия за Бонд.

Романът " В загадка работа на Негово Величество " е поръчан от компанията " Иън Флеминг Пъбликейшънс " за издаване на 4 май, два дни преди коронацията на краля на 6 май.

 Васко Василев ще бъде концертмайстор на оркестъра за коронацията на крал Чарлз Васко Василев ще бъде концертмайстор на оркестъра за коронацията на крал Чарлз

Преди 60 години, през 1963 година, е оповестен десетият разказ на основателя на Джеймс Бонд Иън Флеминг " В загадка работа на Нейно Величество ".

Новата история за сътрудник 007 ще го придвижи два дни преди коронацията. Бонд има задача да осуети в последния миг опит за спиране на церемонията от ексцентричния Ателстан от Уесекс, който желае да даде урок на Англия. Говорейки за идния разказ, Хигсън сподели: " Когато от " Иън Флеминг Пъбликейшънс " пристигнаха при мен с концепцията да напиша история за Бонд за възрастни доскоро повече от месец, бях разчувствуван - до момента в който не осъзнах, че би трябвало да е подготвен за коронацията през май... Флеминг е прочут с това, че написа бързо и аз канализирах тази сила. И в този момент е толкоз вълнуващо за мен най-сетне да вляза в света на порасналия Бонд ".

" Всичко, което очаквате от една история за Бонд, е там - секс, принуждение, коли, живописен изверг с противен асистент и, несъмнено, самият Бонд, толкоз прочут и в същото време толкоз чужд. "

 Коронацията на Чарлз Трети въодушеви производството на голям брой паметни чаши и чинии Коронацията на Чарлз Трети въодушеви производството на голям брой паметни чаши и чинии

Всички доходи от продажбата на книгата ще бъдат предоставени на Националния концерн за просветеност, който подкрепя деца в неравностойно състояние.

" В загадка работа на Негово Величество " ще бъде налична цифрово като електронна книга, като аудиокнига - прочетена от Чарли Хигсън - и в издание с твърда корица от 4 май.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР