Британският певец Роби Уилямс разкри тъмната страна на славата в

...
Британският певец Роби Уилямс разкри тъмната страна на славата в
Коментари Харесай

Роби Уилямс: Имаше платен убиец за главата ми

Британският артист Роби Уилямс разкри тъмната страна на славата в скорошно изявление за " Мирър ". Той сподели, че е бил цел на заплатен палач и изненада мнозина с това изказване.

" Никога не съм казвал това, само че имаше заплатен палач за главата ми. Никога не съм приказвал за това обществено. Това са неща, за които не приказваш, когато станеш прочут ", изясни артистът.

47-годишният Роби разкри, че славата е най-трудното нещо в живота на огромна звезда.

" В един миг от живота си бях необикновено прочут. Станах известен, когато бях на 17 години. На 16 бях в " момчешка група ", а когато бях на 21 започнах солова кариера. Продадох 80 милиона албума, държах върха по брой продадени билети за един ден на турне. "

Той споделя, че звездите би трябвало да се примирят с обстоятелството, че когато са известни, персоналният им живот си отива.

" Искам да отида на естествени места, където обаче не мога да отида, тъй като хората желаят да ме убият. Отнема известно време, с цел да се примириш с това. Чувствам безпокойствие от срещи с непознати, а непознати желаят да се срещат с мен и се усещам некомфортно от това. Мисълта за това в действителност ме разстройва. ".

Източник: БГНЕС
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР