Британският певец Роби Уилямс и оперната дива Аида Гарифулина ще

...
Британският певец Роби Уилямс и оперната дива Аида Гарифулина ще
Коментари Харесай

Роби Уилямс, Аида Гарифулина и Роналдо ще участват в церемонията по откриването на Мондиала


Британският артист Роби Уилямс и оперната дива Аида Гарифулина ще вземат присъединяване в церемонията по откриването на Световното състезание в Русия. Тя ще се организира на 14 юни преди първия мач сред домакините от Русия и Саудитска Арабия и ще стартира в 17:30 ч. българско време.

"Толкова съм благополучен, напряко съм във екстаз от това, че още веднъж ще дойда в Русия, този път поради сходно неповторимо събитие. Постигнал съм доста, само че да открия международен шампионат пред 80 000 феновете по трибуните и милиони фенове на футболната игра в целия свят, това просто е детска фантазия. Каним всички фенове на музиката и футбола да се причислят към това удивително шоу на стадиона в Русия или пред екраните на тв приемниците си", разяснява Уилямс.

"Никога не съм мислила, ще мога да стана част от подобен величествен празник - състезание на планетата по футбол в моята родна страна. А обликът, в който ще изляза пред целия свят е доста алегоричен и се асоциира с олицетворение и осъществяване на фантазии. Чия фантазия ще се сбъдне на нашия международен шампионат ще научим на 15 юли, на същата сцена, след завършването на едномесечния футболен празник в Русия", означи Гарифулина.

Част от шоуто на 14 юни ще бъде и бразилската легенда Роналдо.

"Встъпителният мач на Световно състезание постоянно е доста алегоричен, защото точно това е моментът, в който разбираш, че това, което си чакал четири дълги години, най-накрая е настъпило. И макар че никой не си си показва тъкмо какво ще се случи в тези четири седмици, всеки знае, че ще има незабравимо представление. Това несъмнено е и доста прочувствен миг за уредниците на шампионата - след толкоз дълга и комплицирана работа по подготовката целият свят ти идва на посетители. Аз самият изпитах това преди четири години в Бразилия и в този момент просто съм благополучен да споделя това възприятие с жителите на Русия", сподели Роналдо.

Шампионатът на планетата ще се организира за първи път на територията на Русия в интервала 14 юни - 15 юли, мачовете ще се играят в Москва, Калининград, Санкт Петербург, Волгоград, Казан, Нижни Новгород, Самара, Саранск, Ростов на Дон, Сочи и Екатеринбург. Общият награден фонд на Световното състезание ще бъде 400 млн. $. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР