Британският отдел на немската енергийна компания E.ON започна снабдяване на

...
Британският отдел на немската енергийна компания E.ON започна снабдяване на
Коментари Харесай

E.ON е започнал да снабдява клиентите си на дребно във Великобритания със 100 % енергия от ВЕИ


Британският отдел на немската енергийна компания E.ON стартира доставяне на всичките си 3,3 млн. клиенти на дребно в цялата страна извънредно със 100 % възобновима електрическа енергия. Компанията декларира, че е направила това заради растящия интерес към чистата сила от страна на английските консуматори. Едно от последните допитвания е посочило, че 61 % от жителите, за които работят нормални цени са били заинтригувани от промяна на доставчика и прекосяване към цени, предвиждащи доставка на възобновима сила.

E.ON акцентира, че смяната на структурата на енергоснабдяването няма да се отрази на цената на електрическата енергия за клиентите.
Значителен дял от възобновимата електрическа енергия, доставяна на английските клиенти се създава от активи, благосъстоятелност на Е.ON. Компанията също по този начин ще подписва контракти с самостоятелни производители на вятърна сила в цялата страна, а също по този начин ще купува документи, гарантиращи, че съответното електричество е създадено на основата на слънцето, вятъра или биомасата.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР