Британският наемник Ейдън Аслин, осъден на смърт в ДНР, откри

...
Британският наемник Ейдън Аслин, осъден на смърт в ДНР, откри
Коментари Харесай

Пеенето на химна на Руската федерация от британски наемник възмути руснаците

Британският наемник Ейдън Аслин, наказан на гибел в ДНР, откри гения си да пее, до момента в който е в пандиза. След няколко месеца в репертоара му се появи даже съветският химн. Това стана известно на публицисти и в мрежата се появи видео, в което Аслин пее.

" Американският интервюиращ Джон Дуган попита дали има нещо срещу да изсвири химна за своята аудитория. Той с наслада се съгласи и ето какво се случи. "

Това написа кореспондентът на RT Роман Косарев.

ВИДЕО: https://vk.com/video-31371206_456261096

Припомняме, че при започване на юни Върховният съд на ДНР осъди на смъртно наказване трима задгранични наемници, английски жители, 48-годишният Шон Пинър, 28-годишният Ейдън Аслин и марокански жител, 21-годишният Саадун Брахим. В средата на април те се предадоха в Мариупол.

Аслин и Пинер дойдоха в Украйна през 2018 година и се причислиха към 36-та бригада морска пехота на Въоръжените сили на Украйна. Брахим пристигна да учи в Украйна през 2019 година, само че се отхвърли и подписа контракт с Въоръжените сили на Украйна.

Отбелязваме, че възмутените руснаци разясниха пеенето на английския наемник.

" Все едно в случай че пее добре, тогава ще имат благосклонност? " – възмущава се Николай Балабанов.

" Категорично съм срещу сходни нелепости на обособени медии. Човек в плен ще направи съвсем всичко, което му кажат, и това не приказва нищо за вътрешните му убеждения. Но е непоносимо за гледане. " – показа мнението си Олег Мешков.

" Това е насмешка с Русия. Грозна... " - споделя Олга Шкодкина.

" Да, занулете го към този момент и това е. Безполезна е тази клоунада. Първо, да се употребяват като идиоти, и второ, не прави чест на офицерството и изобщо на армията. Вече месец се занимавате с тези бабички. " – написа Вика Новак.

" За какво е този цирк? Иска да изиска наше поданство? Би било по-добре да извика " Ахмат мощ ", Олег Сапожников изрази възмущението си.

" Странно е да чуваш такива неща от нечовек, пристигнал да убива руснаци и децата им... Наистина ли желае да живее по този начин, а? А тези, които той умъртви през всичките тези години, не желаеха ли да живеят ", пита Виктория Армагедонова.

" Оскверни нашия химн, нашия език. И каква е тази гнида до него, която се ръкува с негодника? Защо е това? Да ни обиди всички? "

– Юрий Пустовой не намира отговор на въпросите си.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР