Британският музикант Елвис Костело - един от най-влиятелните и продуктивните

...
Британският музикант Елвис Костело - един от най-влиятелните и продуктивните
Коментари Харесай

Музикантът Елвис Костело отмени турнето си поради тежка борба с рака

Британският музикант Елвис Костело - един от най-влиятелните и продуктивните създатели през последните най-малко три десетилетия, разгласи, че приключва турнето си поради битка с изключително нападателна форма на рак.

Той беше опериран през май и реши да продължи с турнето си през юни, само че в този момент е заставен да приключи краткотрайно концертната си активност, оповестява Би Би Си. " Трябва да приема, че ще ми бъде належащо повече време, в сравнение с би ми се желало, с цел да се възстановя изцяло ", разгласи той.

Певецът към този момент анулира два концерта в Саутхенд и Плимът, а в този момент отпадат и всички останали дати от европейското му турне, в това число в Хърватия и Швеция. Той се извини на феновете си и сподели, че избира да поеме риска да ги разочарова, пред това да излага на риск здравето си.

Елвис Костело посъветва феновете си да търсят лекарска помощ, в случай че имат някакви подозрения по отношение на здравословното си положение.

63-годишният музикант, тръгнал от пънк и ню уейв сцената през 70-те години, е работил със звезди като Пол Маккартни и " Грийн Дей ". През 2003г. получи " Оскар " за песента The Scarlet Tide към кино лентата " Студената планина " на режисьора Антъни Мингела. През септември следва да излезе 31-ия му албум.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР