Британският модел Кейт Мос отхвърли съобщенията, че бившият ѝ приятел

...
Британският модел Кейт Мос отхвърли съобщенията, че бившият ѝ приятел
Коментари Харесай

Кейт Мос свидетелства в съда в подкрепа на Джони Деп

Британският модел Кейт Мос отхвърли известията, че някогашният ѝ другар Джони Деп я е хвърлил по стълбите, като съобщи, че това в никакъв случай не се е случвало.

" Той в никакъв случай не ме е бутал, ритал или хвърлял по стълбите ", съобщи Мос, която даде показания като очевидец по делото за клюка на Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд.

58-годишният Деп заведе дело против Хърд поради публикация, в която тя написа през декември 2018 година, че е " обществена фигура, представляваща домашното принуждение ". Джони я съди за това, че е загатнала, че той е домакински принудител, и желае обезщетение от 50 млн. $. Родената в Тексас Хърд заведе срещуположен иск, като изиска 100 млн. $ и съобщи, че е претърпяла " безотговорно физическо принуждение и корист " от негова страна.



По време на свидетелските си показания по-рано този месец Хърд загатна за докладван случай, при който се твърди, че Деп е бутнал някогашната си другарка Мос по стълбите. Това споменаване даде опция на юристите на Деп да призоват Мос като очевидец, с цел да отговори на обвиняването, и тя даде показания посредством видеовръзка от Глостършир, Англия. 48-годишната Мос съобщи, че е имала сантиментална връзка с Деп от 1994 до 1998 година Тя беше запитана за случай, който се е случил по време на почивка, която двойката е била в курорт в Ямайка.

" Излизахме от стаята и Джони излезе от нея преди мен ", сподели Мос. " Имаше дъждовна стихия и до момента в който напусках стаята, се подхлъзнах по стълбите и си нараних гърба. И изкрещях, тъй като не знаех какво ми се е случило и ме болеше. Той се върна, с цел да ми помогне, отнесе ме в стаята и ми оказа здравна помощ ".

Адвокатите на Хърд отхвърлиха да проведат пресечен разпит на Мос.

Други някогашни партньорки на Деп, измежду които Ванеса Паради и Уинона Райдър, също обществено го поддържаха. Но Елън Баркин, която се среща с Деп през 1994 година, свидетелства, че Деп е имал " ревностна " и " контролираща " натура и един път е хвърлил бутилка вино по нея.



В петък ще бъдат произнесени заключителни причини, преди правосъдните заседатели да стартират разискването.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР