Британският министър-председател в оставка Борис Джонсън е обявил за продажба

...
Британският министър-председател в оставка Борис Джонсън е обявил за продажба
Коментари Харесай

Брокер: Борис Джонсън продава къщата си в Лондон

Британският министър-председател в оставка Борис Джонсън е оповестил за продажба къщата си в Лондон за 1,6 млн. паунда ($1,8 млн.), разкри таблоидът " Мирър ".

" Борис и Кери Джонсън оповестиха за обмен лондонската си къща, която купиха за 1,2 милиона паунда, с вярата да завоюват 400 000 паунда ", се споделя в дописката.

Бившият английски министър председател е купил къщата с четири спални през юли 2019 година Това е годината, когато Борис Джонсън става министър-председател.
 Правителството на Борис Джонсън оцеля
Правителството на Борис Джонсън оцеля

Ключово гласоподаване в Народното събрание

" Мирър " прецизира, че сем. Джонсън възнамерявали да отдават къщата чартърен за 4 000 паунда (4 800 долара) на месец, само че по този начин и не осъществили бизнес-плановете си.

По-рано оттеглящият се английски министър-председател Борис Джонсън съобщи в частен диалог, че не желае да се отдръпна от поста водач на Консервативната партия преди идващите избори.

По време на диалог с члена на Камарата на лордовете и донор на торите лорд Краддас Джонсън призна, че ще " изтрие всичко ", което му пречи да остане министър-председател.
 Отпадна още един претендент за поста на Борис Джонсън
Отпадна още един претендент за поста на Борис Джонсън

Оспорвана конкуренция в Консервативната партия

Джонсън разгласи оставката си на 7 юли след поредност от кавги, свързани с неговото име. Последният случай е обвързван с члена на държавното управление Кристофър Пинчър, който е упрекнат в полов тормоз над мъже. Той е протеже на Джонсън в Консервативната партия. Няколко десетки членове на държавното управление подадоха оставка около абсурда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР