Британският министър-председател Тереза Мей заяви, че специалните отношения на страната

...
Британският министър-председател Тереза Мей заяви, че специалните отношения на страната
Коментари Харесай

Мей в Давос: Отношенията ни със САЩ са силни както винаги

Британският министър-председател Тереза Мей съобщи, че специфичните връзки на страната ѝ със Съединени американски щати са мощни както постоянно. По време на своето посещаване на Световния стопански конгрес в Давос тя съобщи, че ще разиска по време на срещата си с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп въпроси, свързани със Сирия, Северна Корея и Иран, предават Reuters и " Фокус ".

„ Специалните връзки сред Англия и Съединени американски щати са мощни, както постоянно “, съобщи Тереза Мей. „ Това, за което ще приказвам с Тръмп, е цялостен набор от външнополитически тематики, където се сблъскваме със споделени провокации и по които работим дружно “, добави тя.

Британският министър-председател Тереза Мей съобщи, че думите в поддръжка на свободната търговия би трябвало да се подплатят с деяние, предава ABC News.

Според нея поетите задължения по търговията със стомана би трябвало да се ползват, донорите на филантропична помощ би трябвало да реализират своите цели и че Световната комерсиална организация би трябвало по-бързо да развие стандарти по услугите и електронната търговия, с цел да поддържа скорост, равна с измененията в международната стопанска система. Същевременно тя добави, че Англия ще продължи да бъде „ световен бранител “ на свободната търговия, откакто напусне Европейски Съюз. По-късно Мей ще се срещне с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР