Британският министър-председател Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският министър-председател Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън поздрави Украйна за Деня на независимостта и заяви: Никога не се е съмнявал в победата ѝ над Русия


Британският министър-председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е поздрави Украйна по случай Деня на независимостта и съобщи, че в никакъв случай не се е съмнявал в успеха ѝ над Русия. Той направи видеообръщение в обществената мрежа Туитър. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6729
Той споделя, че си спомня 24 август 1991 година, когато украинците честват възобновяване на независимостта по улиците. 

Британският министър председател съобщи, че страната му ще поддържа Украйна и ще й даде цялата допустима военна, икономическа и филантропична помощ.

Сега независимостта на Украйна още веднъж е под опасност, само че хората се борят да защитят домовете и фамилиите си, както и правото си сами да вземат решение ориста на страната си. Нито за момент не съм се съмнявал, че Украйна ще завоюва тази война, защото никоя мощ на земята не може да победи патриотизма на 44 милиона души. Един ден Украйна ще издържи този тест и ще завоюва успеха, а когато този миг настъпи, ние във Англия ще се гордеем още повече, че сме другари на Украйна. Слава на Украйна, съобщи в изявлението си Джонсън. 

To the people of Ukraine on your Independence Day, I want you to know this: For however long it takes, the United Kingdom will stand with you.

У День Незалежності України я хочу, щоб її народ знав:
Велика Британія стоятиме поряд з вами стільки, скільки знадобиться.
— Boris Johnson (@BorisJohnson)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР