Британският министър на здравеопазването Мак Ханкок, след като попадна под

...
Британският министър на здравеопазването Мак Ханкок, след като попадна под
Коментари Харесай

Скандал около британския здравен министър, сниман да целува своя съветничка

Британският министър на опазването на здравето Мак Ханкок, откакто попадна под огъня на рецензиите поради несправяне с коронавирусната рецесия, в този момент беше упрекнат в непозволена връзка със своя съветничка и в нарушаване на коронавирус рестрикциите, предадоха международните организации.

Британският в. " Сън " разгласява фотоси, на които се вижда по какъв начин министърът, който е женен и е татко на три деца, целува Джина Коладанджело, която също е омъжена. Това се случва на 6 май в кабинета на Ханкок в Уестминстър. По това време в страната бяха в действие строги правила за физическа отдалеченост и прегръдките и целувките не бяха позволени поради коронавирусната пандемия. Така че Ханкок с изключение на упрекнат в извънбрачна спекулация, се оказва и упрекнат в нарушаване на санитарните правила.

Джина Коладанджело и Ханкок се познавали още от времето на следването в университета. Тя е лобистка и в този момент дава отговор за връзките и връзките с обществеността на верига бутици, учредена от мъжа ѝ. Оказва се обаче, че Коладанджело също така е била назначена тихомълком в екипа на Ханкок предходната година. За това предопределение бе публично обявено едвам откакто медии първи го разгласиха.

Говорител на Лейбъристката партия, която е най-голямата опозиционна мощ в страната, съобщи, че държавното управление би трябвало в този момент да каже дали министърът е нарушил разпоредбите и дали има спор на ползи при назначението на неговата съветничка.

Министърът на превоза Грант Шапс съобщи, че всяко предопределение би трябвало да премине през един " необикновено непоколебим развой ", само че отхвърли да разяснява случая с Ханкок и неговата съветничка, като го дефинира като " напълно персонален ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР