Британският министър на вътрешните работи Прити Пател обяви, че от

...
Британският министър на вътрешните работи Прити Пател обяви, че от
Коментари Харесай

Великобритания въвежда още по-солени глоби при нарушение на мерките

Британският министър на вътрешните работи Прити Пател разгласи, че от идната седмица в Англия се усилват санкциите за нарушение на ограничаващите ограничения против. Санкциите може да доближат до 800 лири, съобщи ДПА.
Според сегашните правила нарушителите на разпоредбите могат да бъдат санкционирани до 200 лири в Англия и до 60 – в Шотландия, Северна Ирландия и Уелс. При второ нарушаване санкциите в Англия могат да доближат 6400 лири, в Шотландия и Северна Ирландия до 960 лири, а в Уелс - до 120. Неплащането на санкциите може да докара до съд, където санкциите нямат горна граница.
 5 млн. имунизирани британци, 38 000 новозаразени с ковид 5 млн. имунизирани британци, 38 000 новозаразени с ковид
1290 души в Обединеното кралство са умряли от затруднения на ковид, съгласно държавни данни, оповестени в четвъртък, предад...
През последните седмици в Англия имаше случаи служители на реда да постановат санкции от 10 000 лири на лица, организирали празненства в домовете си. Сега посетителите на празненства ще се изправят пред по-тежки санкции. " Следващата седмица ще въведем нова санкция от 800 лири за тези, които вземат участие в празненства по домовете, и тя ще се удвоява с всяко последващо нарушаване до най-много 6400 лири ", съобщи Пател на конференция. " Тези санкции ще се постановат на тези, които посетят незаконно събиране с повече от 15 души, проведено в жилище ", сподели още тя, представена от.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР