Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли беше критикуван в

...
Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли беше критикуван в
Коментари Харесай

Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли беше критикуван за това, че се шегува с наркотиците за изнасилване на среща

Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли беше подложен на критика в неделя за това, че се майтапи с изнасилването на среща единствено часове след оповестяването на проекти за унищожаване на това, което той назова „ перверзно “ ” засегнатост.

Клевърли, който дава отговор за националната сигурност и правоприлагането в Англия и Уелс, беше изправен пред апел да се отдръпна, откакто съгласно известията се пошегува на събитие в дома на министър-председателя за дрогиране на жена му.

Той сподели на дамите посетители на банкет на 18 декември, че тайната на дългия брак е да имаш брачна половинка, която „ постоянно е леко упоена, тъй че в никакъв случай да не осъзнава, че има по-добри мъже някъде “, оповестява вестник Sunday Mirror.

Умно сподели, че „ малко от Rohypnol “ – по този начин нареченото лекарство за обезчестяване на срещи – „ в нейната напитка всяка вечер “ е „ не е в действителност нелегално, в случай че е единствено малко “.

Наркотикът, разговорно прочут като руфи, когато се смачка и сложи в нечия напитка без негово познание, прави индивид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР