Британският министър на транспорта Грант Шапс, който в момента е

...
Британският министър на транспорта Грант Шапс, който в момента е
Коментари Харесай

Британски министър на почивка в Испания изненадан от въведената от Лондон карантина

Британският министър на превоза Грант Шапс, който сега е на отмора в Испания, научил за въвеждането на карантина по телефона по време на спешното съвещание на държавното управление, оповестява в. "Сънди таймс ", представен от Франс прес.

От през днешния ден идващите от Испания в Обединеното кралство би трябвало да прекарат 14-дневна карантина поради увеличените случаи на ковид, разгласи през вчерашния ден представител на английското държавно управление.

Мярката може да засегне доста жадни за средиземноморското слънце британци след месеци на изолираност по домовете им. Сред тях е и министърът на превоза Грант Шапс, който сега е на отмора в Испания, отбелязва "Сънди таймс ", представен от Българска телеграфна агенция.

ТУИ анулира всички почивки в континентална Испания до 9 август

Шапс взел участие по телефона в спешното съвещание, на което беше решено Испания да бъде извадена от листата със сигурни страни, освободени от карантина, акцентира изданието. Информацията провокира куп насмешки в обществените мрежи и рецензии към държавното управление поради политиката му против COVID-19.

"Много министри евентуално са знаели авансово, че е допустимо да бъде наложена карантина на завръщащите се от отмора в Испания ", посочи в Туитър опозиционната депутатка Даян Абът. "Но очевидно никой не си е дал труда да предизвести Грант Шапс ", добавя тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР