Британският министър на отбраната Бен Уолъс каза днес, че Великобритания

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс каза днес, че Великобритания
Коментари Харесай

Лондон ще подкрепи Полша, ако даде изтребители на Украйна

Британският министър на защитата Бен Уолъс сподели през днешния ден, че Англия ще поддържа Полша, в случай че тя реши да достави Украйна с изтребители, само че предизвести, че това може да има директни последствия за Варшава, съобщи Ройтерс.

Ще поддържа поляците, без значение какво ще решат, сподели министър Уолъс по телевизия " Скай нюз " и добави, че Обединеното кралство не може да предложи самолети, които украинците да са в положение да употребяват.

Ще защитим Полша, ще им помогнем с всичко, от което се нуждаят, сподели Уолъс. Полша ще разбере, че изборът, който прави, няма единствено директно да помогне на Украйна, което е нещо хубаво, само че ще я сложи на директната огнева линия на страни като Русия и Беларус, уточни Уолъс.

Британският боен министър съобщи пред Радио Таймс, че " Путин губи въздействието си в света и каквото и да се случи, той е приключен, с армията му е свършено /.../ и той би трябвало да признае това ".

" Международната общественост се сплоти против него, той е в състояние, в което ще аргументи големи стопански компликации на народа си ", предвижда Уолъс.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР