Британският кралски двор от десетилетия се свързва със скандали, семейни

...
Британският кралски двор от десетилетия се свързва със скандали, семейни
Коментари Харесай

Напук на кралския двор - разведени и по-щастливи от всякога

Британският кралски двор от десетилетия се свързва със кавги, фамилни драми и пикантерии. След напускането на принц Хари и Меган Маркъл обстановката малко се успокои, само че в този момент една друга дама, обвързвана със фамилията, е подготвена да притегли вниманието на всички с персоналните си самопризнания.

" Или си вътре, или вън " - Сара Фъргюсън за принц Хари и Меган Маркъл

Рисковете на това да напуснеш кралското семейство

Сара Фъргюсън е някогашна брачна половинка на един от синовете на починалата кралица Елизабет Втора принц Андрю. Двамата се развеждат през 1996 година, само че не престават да живеят дружно в дома си в границите на замъка Уиндзор. Именно тяхната нетрадиционна връзка е главната тематика и на новия подкаст, който Фъргюсън ще води с ко-водещата си Сара Томас - " Чаени диалози с херцогинята и Сара ".

В първия епизод Фъргюсън стартира непосредствено с откровенията и се дефинира като " доста срамежлива ". Също по този начин признава, че се доверява прекалено много на прекалено много хора. Заявява и че сега няма гадже, само че би искала да има.

Междувременно ко-водещата дефинира принц Андрю и Сара Фъргюсън като " най-щастливата разведена двойка, която познаваме ". И е реалност, че двамата в този момент прекарват много повече време дружно, в сравнение с по време на десетте години семеен живот, през които принцът постоянно е отсъствал поради службата си във военноморските сили.

Бившите съпрузи, които живеят под един покрив, постоянно ходят на почивки с дъщерите си Беатрис и Йожени. А спекулациите, че може един ден още веднъж да минат под венчилото, не стопират. Идилията им обаче може да бъде нарушена от пренарежданията и орязването на разноските за кралските резиденции, които възнамерява крал Чарлз. Наскоро даже принц Андрю отхвърли да напусне дома си, само че в бъдеще може да бъде заставен.
 Снимка 572097

Преди няколко години синът на кралицата се забърка в секс скандал с към този момент починалия Джефри Епстайн и се отхвърли от това да бъде пълновръстен член на кралското семейство, тъй като хвърли черно петно върху имиджа му. А двамата със Сара Фъргюсън постоянно са били бодил в очите. Принц Филип да вземем за пример в никакъв случай не е приемал снаха си и даже не е желал да бъде в една стая с нея, предава Daily Mail.

В подкаста херцогинята на Йорк с подигравка дава отговор, че сред нея и принц Андрю не може и дума да става за романтика. Каквото било, било през днешния ден двамата са баба и дядо. А техен някогашен велможа коментира, че двамата спят в обособени спални и това сред тях е " най-дълбока форма на другарство " и двамата биха се защитавали " до гибел ".
 Принц Андрю и жилището в Уиндзор, което отхвърля да напусне
Нови проблеми с принц Андрю

Братът на крал Чарлз отхвърля да напусне жилище в Уиндзор

Със сигурност ще бъде интересно да разберем какви още разкрития ни е подготвила Фъргюсън в идващите епизоди на подкаста. Защото до момента в който се дефинира като толкоз срамежлива, тя явно е подготвена да опише много за невероятната си връзка с принц Андрю, както и за кралския двор, където в никакъв случай не е скучно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР