Британският крал Чарлз Трети направи първото си публично изявление, след

...
Британският крал Чарлз Трети направи първото си публично изявление, след
Коментари Харесай

Чарлз III с първо изявление след раковата диагноза, благодари за подкрепата

Британският крал Чарлз Трети направи първото си обществено изказване, откакто му бе сложена диагноза рак. В него той изрази благодарността си за показаната от обществеността поддръжка.
Прочетете още
" Бих желал да изразя своите най-сърдечни благодарности за многочислените послания в моя поддръжка и пожелания за бързо възобновяване, които получих в последните дни ", се споделя в изказването на монарха, представено от Българска телеграфна агенция.

" Както всички страдащи от ракови болести знаят, сходно благо отношение е най-голямото утешение и поощрение. Наистина е разчувстващо да чуя, че шерването на моята диагноза е помогнало за повишаването на публичната съпричастност и е осветлило работата на всички организации, подкрепящи онкоболните и техните фамилии във Англия и по целия свят. Моето доживотно удивление за неуморните им грижи и отдаденост е още по-голямо в този момент, когато самичък претърпявам това ", се споделя още в изказването на краля.

Преди седмица от Бъкингамският замък и персонално кралят оповестиха диагнозата. От там прецизираха единствено, че става въпрос за форма на рак, само че не и на простатата, поради чието увеличаване Чарлз бе опериран по-рано. Именно по време на интервенцията на простатата бе намерено раковото му заболяване.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР