Британският композитор, певец и пианист Елтън Джон ще се качи

...
Британският композитор, певец и пианист Елтън Джон ще се качи
Коментари Харесай

Елтън Джон пее на сватбата на Меган и Хари

Британският композитор, артист и пианист Елтън Джон ще се качи на сцената на идната женитба на принц Хари и актрисата и фотомодел Меган Маркъл, заяви в сряда американския новинарски портал Ти Ем Зи.

Според източника на Ти Ем Зи към този момент не е ясно къде ще пее сър Елтън Джон - дали на церемонията или на приема по-късно. През февруари стана известно, че Елтън Джон е отсрочил два концерта в Лас Вегас поради идната женитба. Тогава не бе пояснено дали възнамерява да участва на церемонията единствено като посетител или ще извърши свои песни. Музикантът бе другар на принцеса Даяна, майката на принцовете Хари и Уилям, и ги познава от детството им.

Сватбата е планувана за 19 май в Ундзор - резиденцията на английските монарси. На нея принц Хари и Маркъл са поканили 2640 представители на обществеността. В листата с поканените има хора от цялото Обединено кралство, в това число членове на благотворителни организации, поданици на Уиндзор, чиновници при кралския двор.

На самата венчавка в параклиса " Сейнт Дрордж " ( " Св. Георги " ) са поканени към 600 определени посетители. В деня на сватбата ще има два приема. Първият е незабавно след церемонията в параклиса, който кралското семейство има за своя домашна черква. Вторият е по-късно директно в замъка Уиндзор и ще бъде за младоженците и най-близките им другари от името на бащата на Хари - наследника на английския престол принц Чарлз. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР