Британският комик и актьор Джеймс Кордън, водещ на американското токшоу

...
Британският комик и актьор Джеймс Кордън, водещ на американското токшоу
Коментари Харесай

Комикът Джеймс Кордън напуска Късното шоу на CBS

Британският комедиант и артист Джеймс Кордън, водещ на американското токшоу The Late Late Show (Късното шоу) от 2015 година, разгласи, че ще го напусне следващата година.

Той заяви това по време на запис на предаването на CBS в Лос Анджелис.

Кордън - най-известен в Обединеното кралство с телевизионните сериали Гавин и Стейси, сподели, че това е било " най-трудното решение ", което в миналото е трябвало да вземе.

" Никога не съм считал [шоуто] за моя последна дестинация, обичам да го върша и в действителност мисля, че след една година ще бъде подобаващ миг да продължа и да видя какво друго има отвън него ", сподели той.

Кордън пое семейството на токшоуто от комика и артиста Крейг Фъргюсън и за времето оттогава разви обособени сегменти като Drop the Mic и Carpool Karaoke - в които участваха редица известни персони като Мишел Обама, принц Хари, Лейди Гага, Бритни Спиърс, Ед Шийрън, Мадона, Адел, Джонас брадърс и доста други.

Кордън сподели, че воденето на шоуто е трансформирало живота му.

" Толкова съм горделив с това, което постигнахме, това беше оттатък най-най-смелите ми фантазии ", съобщи той.

Според People, от CBS са се пробвали да задържат водещия за още най-малко три години, само че той бил решен да се отдръпна в края на 2023 година поради други кариерни проекти.

В изказване президентът и основен изпълнителен шеф на CBS Джордж Чийкс сподели: „ От Crosswalk the Musical до именитото Carpool Karaoke и всеки неповторим комедиен сегмент, който той показа, Джеймс в действителност е преосмислил доста детайли от късно вечерния формат ".

„ Искаме да може да остане по-дълго, само че сме доста горди, че направи CBS собствен американски дом и че това партньорство ще продължи в още един сезон в The Late Late Show. “

В Туитър предшественикът на Кордън похвали " изключителната му работа ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР