Британският финтех Revolut ще предоставя безплатен достъп до летищните салони

...
Британският финтех Revolut ще предоставя безплатен достъп до летищните салони
Коментари Харесай

Revolut предоставя безплатен достъп до летищните салони при закъснял полет

Британският финтех Revolut ще дава безвъзмезден достъп до летищните салони в случаите, в които полетът на потребителите закъснява с повече от 60 минути. Новата услуга е в партньорство с Collinson, световен водач в стратегиите за преданост, и е в действие за потребителите на Revolut Premium и Metal.

В листата са включени над 1 000 салона на повече от 500 летища в над 100 страни. Потребителите ще могат да се възползват от безвъзмезден достъп без значение какъв билет са закупили. Достъпът до салоните безвъзмездни закуски и освежителни питиета, безвъзмезден достъп до Wi-Fi, разнообразни вестници и списания, както и потребление на конферентни и бизнес уреди, в случай че има такива.

Premium потребителите също могат да употребяват проекта си, с цел да поканят собствен компаньон с тях, до момента в който Metal картодържателите могат да поканят до трима посетители.

За да се възползват от новата функционалност, клиентите на Revolut Premium и Metal би трябвало да влязат в приложението и да записват данните на полета, който ги чака. Ако записаният полет се забави с повече от 60 минути, потребителите неотложно ще получат безвъзмезден летищен пропуск за дадения салон в Revolut приложението.
 Потребителите на Revolut в България похарчили 24 млн. лева през декември
Потребителите на Revolut в България похарчили 24 млн. лева през декември

Българите похарчили повече от потребителите на услугата в Гърция, Холандия, Белгия, Дания и Словакия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР