Британският енергиен регулатор Ofgem /Офджем/ днес трябва да оповести нов

...
Британският енергиен регулатор Ofgem /Офджем/ днес трябва да оповести нов
Коментари Харесай



Британският енергиен регулатор Ofgem /Офджем/ днес трябва да оповести нов по-висок таван за

Британският енергиен регулатор Ofgem /Офджем/ през днешния ден би трябвало да оповести нов по-висок таван за сметките за ток и газ за семействата, до момента в който се ускорява натиска върху държавното управление за незабавен бюджет за справяне с рецесията с повишаването на живота. 

Новият таван на цените на силата, който дефинира оптималната сума, която доставчиците могат да получат от семействата, се чака да бъде повече от 3 500 паунда годишно, считано от октомври.

Това е с 1 500 паунда повече от настоящия таван. 

Опозиционната Лейбъристка партия съобщи, че изказването на Ofgem „ ще всели боязън “ в сърцата на хората в цялата страна и приканиха държавното управление да добави още средства към оповестените 15 милиарда паунда през май в помощ на семействата за покриване на разноските ми. 

Енергийните специалисти предсказват, че междинната годишна сметка може даже да доближи 5 000 паунда, при следващото преразглеждане през януари, на фона на непрекъснато покачващите се цени на силата, които могат да доведат инфлацията до 18% идната година.

Проучване на YouGov демонстрира, че 40% от интервюирани 1 700 души са декларирали, че имат проблем със сметките за храна и сила през последните три месеца. 

Друго изследване на Ipsos демонстрира, че множеството хора не считат, че който и да било от двамата кандидати за мястото на Борис Джонсън като министър председател – любимецът Лиз Тръс или Риши Сунак – могат да се оправят с рецесията.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР