Британският боксьор Хюи Фюри не спира да демонстрира самочувствие в

...
Британският боксьор Хюи Фюри не спира да демонстрира самочувствие в
Коментари Харесай

Фюри: Срещу Пулев ми предстои просто един мач! Искам да бия Джошуа

Британският боксьор Хюи Фюри не стопира да показва самочувствие в навечерието на борбата с Кубрат Пулев на 27 октомври в зала " Арена Армеец ". Победителят от този мач ще се бие за международната купа във версия IBF, като най-вероятно това ще е против абсолютния доминант в тежка категория Антъни Джошуа.
" Ако можеш да се биеш, би трябвало да го сториш, без значение от изискванията, без значение от мястото, без значение от противника. Винаги съм вярвал, че в случай че искаш да си най-хубавият, би трябвало да биеш най-хубавите. Срещу Пулев ми следва просто един мач. "
 Кубрат Пулев даде конференция със противника си Хюи Фюри @@@

" Моята цел си остава международната купа и желая да печеля тези колани! За това упражнявам толкоз интензивно. Само би трябвало да мина през Пулев и съм там - в борбата за колана! Антъни Джошуа и успеха над него е моята огромна цел. Вярвам в себе си ", съобщи Фюри и даде обещание представление на почитателите в София.


" Видяхте по какъв начин аз се бих с Джоузеф Паркър, по какъв начин го стори и Джошуа. Не мисля, че имаше огромна разлика. Макар да изгубих, аз имам вяра, че това се случи за. Научих доста неща и имам вяра, че съм на правия път. После взех лесни победи. Затова в идващия ми мач ще ме видите изменен, всичко ще е представление и фойерверки. Красота за окото ", съобщи Фюри пред Sky Sports.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР