Британският боксьор Хюи Фюри демонстрира изключително високо самочувствие на първата

...
Британският боксьор Хюи Фюри демонстрира изключително високо самочувствие на първата
Коментари Харесай

Фюри: Имам повече фенове от Пулев в България

 Хюи Фюри тренира с футболния Болтън преди конфликта с Кубрат Пулев
Британският боксьор Хюи Фюри показва извънредно високо самочувствие на първата конференция преди мача с Кубрат Пулев - Кобрата на 27 октомври в София.

“Не се опасявам. Дойдох тук, мисля, че Пулев е доста добър боксьор и заслужава почитание. Искам да се изправя против най-хубавите боксьори и ще бъде доста първокласен дуел. Кобрата е просто още един конкурент, аз желая да съм измежду най-хубавите в категорията и да се боря за купите на Антъни Джошуа.

Тук съм, с цел да го победя. Може да се окаже, че имам повече почитатели в България от Кубрат Пулев ”, сподели противникът на Пулев, който се дефинира като бъдещето на професионалния бокс.

От своя страна Кобрата също сподели самочувствие, само че приказва по-сдържано.

" Това ще бъде един сериозен и зрелищен мач, заради което подобавам извънредно съсредоточено в подготвителния развой и всичко в този мач, тъй че да мога да победя и да не се изложа пред родната аудитория. Смятам, че ще бъда аз, само че Господ ще покаже. Не недооценявам Фюри, тъй като той е млад и перспективен, той във всеки един миг може да е рисков, по тази причина се приготвям съществено и ще бъда на топ равнище за мача.

Подготовката ми беше на Белмекен, общофизически подготовки, само че върших и спаринги, усещам се доста добре. Смятам с моя треньор в този момент да отидем в Берлин и да се приготвяме там, след това ще има спаринги в месеца преди мача. Ще имам 2-3 седмици, където ще отидем въз основата на немците наоколо до Берлин ”, съобщи Кобрата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР