Британският боксов шампион Антъни Джошуа заяви, че умората“ от тренировките

...
Британският боксов шампион Антъни Джошуа заяви, че умората“ от тренировките
Коментари Харесай

Дълбоко съжалявам: Антъни Джошуа оправда нарушението си

Британският боксов първенец Антъни Джошуа съобщи, че „ умората “ от тренировките може да е съдействала за превишаването на скоростта, демонстрират правосъдни документи, представени от Sky News.

34-годишният боксьор, който през уикенда загуби от Даниел Дюбоа, е бил заловен от служител на реда от Съсекс да кара със скорост 44 км/ч в зона с 30 км/ч на А26 в Люис, Източен Съсекс, на 29 май.

Джошуа се опита да оправдае нарушаването си, като съобщи, че „ спад в концентрацията “, дължащ се на „ доста натоварен подготвителен лагер “, може да е съдействал за превишената му скорост в неговия Range Rover Vogue.

Според правосъдните документи, с които се е срещнала Асоциацията на пресата, Джошуа, който все още на нарушаването към този момент е имал три точки в шофьорската си брошура, е поднесъл „ най-искрените си извинения “.

„ Аз съм професионален състезател, който сега е в разгара на доста натоварен подготвителен лагер “ , написа той в своята отбрана.

„ Графикът ми беше извънредно претрупан и по време на нарушаването пътувах към или от подготовка ", споделя той.

„ Физическата и психическата отмалялост от тренировките може да е замъглила преценката ми, което е довело до този пропуск в концентрацията ", изяснява професионалния боксьор.

„ Съзнавам, че сходни условия не оправдават превишаването на скоростта, и надълбоко скърбя, че си разреших да направя тази неточност. “, добавя той.

Той изиска от съда да вземе поради въздействието, което възможна възбрана за шофиране би могла да окаже върху кариерата му, защото му се постанова да пътува до и от тренировките.

„ Като състезател разгадавам значително на способността си да карам до и от тренировките, които постоянно са на труднодостъпни места. “, добавя Джошуа.

По делото, прегледано от Магистратския съд в Хейстингс, той е наказан да заплати 1167 паунда.

Вестник Evening Standard заяви, че това се състои от 769 паунда санкция, 90 паунда разноски и 308 паунда такса за жертвите, както и че той е получил и четири наказателни точки в шофьорската си брошура, само че не е получил възбрана да кара.

В събота Джошуа претърпя проваляне с нокаут в петия рунд от Дюбоа на препълнения стадион „ Уембли “, само че в понеделник настоя, че боксовата му кариера „ надалеч не е завършила “.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР