Британският авантюрист и изследовател Ед Стафърд се впуска в редица

...
Британският авантюрист и изследовател Ед Стафърд се впуска в редица
Коментари Харесай

Ед Стафърд оцелява на 6 от най-екстремните локации на планетата

Британският авантюрист и откривател Ед Стафърд се впуска в редица провокации в новата поредност на Discovery Channel. „ Ед Стафърд: Изоставен " наблюдава Ед в някои от най-екстремните региони на планетата, където е оставен напълно самичък и е заставен да открие път назад към цивилизацията. Премиерният епизод на поредицата е сниман точно в красивите български Родопи, където Ед се сблъсква с другото лице на другояче гостоприемната планина. Глад, непрекъсната заплаха от диви животни и извънредно сложен терен посрещат британеца в България. Дали Родопите няма да се окажат прекомерно мъчно предизвикателство за Ед, разбери в „ Ед Стафърд: Изоставен " на 29 октомври, от 21:00 часа по Discovery Channel.

Човешкото тяло стартира да стопира функционалностите си след към 10 дни в интензивно положение без храна, което е и крайният период за Ед да открие избавителния екип и да се завърне вкъщи. Използвайки единствено естествена навигация, Ед би трябвало да разчита на инстинктите и уменията си за оцеляване, с цел да прекоси някои от най-трудните терени на Земята. Ще се сблъска с безкрайни алтернативи, пътувайки без карта, компас, нож, екипировка за лагеруване, храна или вода. Местоположението му се засича от избавителен екип, само че той пътува безусловно самичък и среща голям брой психически и физически провокации.

По време на поредицата Ед ще се изправи против свирепите пейзажи на пустинята Атакама в Боливия и монголския Алтай. Ще се сблъска с тежки провокации в другоземен Мадагаскар, както и с един от най-опасните терени в Анамските планини на Лаос. Липсата на вода в най-сухия сезон в Панама ще подложи на тест издръжливостта и уменията за оцеляване на английския авантюрист. Шестте епизода наблюдават пътешествието на Ед в разнородни терени, климатични условия и компликации, свързани с локалните растения и животни.

„ Ед Стафърд: Изоставен " се продуцира за Discovery Networks International от „ betty " и „ Base Camp Films ". Хелън Хоукън и Ед Сайер са членове на комисията, а Том Горъм е изпълнителен продуцент за Discovery Networks International. Изпълнителен продуцент за „ betty " е Дейвид Харисън, а редактор на поредицата е Тим Уокър.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР