Британският актьор Саша Барън Коен ще бъде удостоен с приза

...
Британският актьор Саша Барън Коен ще бъде удостоен с приза
Коментари Харесай

Саша Барън Коен с награда за Комедиен гений от MTV

Британският артист Саша Барън Коен ще бъде почетен с наградата " Комедиен талант " на идните кино и телевизионни награди на MTV, заяви Hollywood Reporter, представен от dir.bg.

Комикът ще стане едвам четвъртият притежател на оценката, което се присъжда на артист с извънреден принос към света на комедията и оказал значително въздействие за трансформирането на жанра. Първата премия " Комедиен талант " получава Уил Феръл през 2013 година, последван от Кевин Харт през 2015 година и Мелиса Маккарти през 2016 година

На идните кино и телевизионни награди на MTV Саша Барън Коен ще се съревновава за още три оценки за работата си над " Борат 2 " и " Процесът против Чикаго 7 ".

С най-вече номинации - пет на брой, е телевизионната поредност " Уандавижън " от вселената на " Марвел ".

Сериалът с Елизабет Олсън и Пол Бетани ще се съревновава за наградите за най-хубаво шоу, най-хубав воин, най-хубаво осъществяване в шоу, най-хубав изверг и най-хубав екранен пердах, напомня изданието.

Шоуто за филмовите и телевизионни оценки на MTV е разграничено на две вечери, като първата на 16 май ще бъде отдадена на главните награди, а втората на 17 май ще бъде насочена основно към риалити форматите. Водеща ще бъде комедийната звезда Лесли Джоунс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР