Британският актьор Джъд Лоу разкри, че експерти са предупредили екипа

Британският актьор Джъд Лоу разкри, че експерти са предупредили екипа ...

Джъд Лоу: Докато снимахме „Зараза“ ни предупредиха, че рано или късно това ще се случи.


Британският актьор Джъд Лоу разкри, че експерти са предупредили екипа по време на снимките на филма „Зараза“ (2011), че предстои пандемия, подобна на тази в продукцията, съобщи THR.

„Имахме пълното усещане, че това ще е така. Със сценариста Скот Бърнс и режисьора Стивън Содърбърг работиха реномирани учени, те знаеха какво говорят. Увериха ни, че всичко това ще се случи рано или късно. Единственият въпрос беше кога“, разказа актьорът.

Според него експертите описали възможната ситуация с пандемията съвсем правдоподобно: „Страшно е, когато научите това от експерти, не искате да го приемете“, сподели Лоу.

Той обясни също, че самият филм много го е плашел, но с течение на времето се успокоил.„В началото на 2020 г., когато започна да се появява първата информация за случващото се в Китай и как вирусът започва да се разпространява, веднага долових алармените звънци. За съжаление те се оправдаха“, добави актьорът.

В трилъра за борбата на човечеството със смъртоносен вирус Лоу изигра една от основните роли – на блогъра Алън Крумвиед. Във филма участват още Мат Деймън, Кейт Уинслет, Лорънс Фишбърн, Марион Котияр, Гуинет Полтроу и други.
По материали на БГНЕС

Източник: btvnovinite.bg