Британският актьор Джъд Лоу разкри, че експерти са предупредили екипа

...
Британският актьор Джъд Лоу разкри, че експерти са предупредили екипа
Коментари Харесай

Джъд Лоу: Докато снимахме „Зараза“ ни предупредиха, че рано или късно това ще се случи

Британският артист Джъд Лоу разкри, че специалисти са предизвестили екипа по време на фотосите на кино лентата „ Зараза “ (2011), че следва пандемия, сходна на тази в продукцията, заяви THR.

„ Имахме цялостното чувство, че това ще е по този начин. Със сценариста Скот Бърнс и режисьора Стивън Содърбърг работиха реномирани учени, те знаеха какво приказват. Увериха ни, че всичко това ще се случи рано или късно. Единственият въпрос беше по кое време “, описа артистът.

Според него специалистите описали вероятната обстановка с пандемията напълно правдоподобно: „ Страшно е, когато научите това от специалисти, не желаете да го приемете “, показа Лоу.

Той изясни също, че самият филм доста го е плашел, само че с течение на времето се успокоил.



„ В началото на 2020 година, когато стартира да се появява първата информация за протичащото се в Китай и по какъв начин вирусът стартира да се популяризира, незабавно долових алармените звънци. За страдание те се оправдаха “, добави артистът.

В трилъра за битката на човечеството със гибелен вирус Лоу изигра една от главните функции – на блогъра Алън Крумвиед. Във кино лентата вземат участие още Мат Деймън, Кейт Уинслет, Лорънс Фишбърн, Марион Котияр, Гуинет Полтроу и други.
По материали на БГНЕС
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР