Британския крал Чарлз III е започнал работа по планове по

...
Британския крал Чарлз III е започнал работа по планове по
Коментари Харесай

Крал Чарлз си отива, готвят коронацията на Уилям  

Британския крал Чарлз III е почнал работа по проекти по слизането си от престола, защото ракът на монарха се е оказал „ по-опасен, в сравнение с обществото си мисли “.

Чарлз беше диагностициран по-рано този месец, откакто беше лекуван в болница за увеличена простата. Том Куин, кралски специалист и създател, счита, че заболяването на краля е подтикнала работата по проектите, които се концентрират най-вече върху Принц Уилям, напомня Телеграф.


Той сподели пред The Mirror: „ Чарлз също е наясно, че като предстоящ крал Уилям е в основата на планирането на наследяването, което се прави сега. Всички в двореца си мислеха, че Чарлз ще остане здрав най-малко доникъде на осемдесетте си години и чак тогава ще би трябвало да възнамеряват промяната на монарха. Но в действителност процедурата към този момент е почнала и това значи, че ракът на Чарлз е по-опасен, в сравнение с ни карат да имаме вяра ”.

Куин добави, че „ никой не се доверява на принц Хари “ след поредицата му от медийни изявленията и рецензии, които насочи кралското семейство през последните години.

„ Планирането на наследяването е доста скрито и никой не има вяра, че Хари ще бъде част от него заради простата причина, че в случай че се усеща подценен по някакъв метод или не му е обещано това, което счита, че заслужава, той незабавно ще се оплаче в медиите “, продължи той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР