Британските власти смятат да се откажат от значителна част от

...
Британските власти смятат да се откажат от значителна част от
Коментари Харесай

Лондон планира да ореже правата на човека след Брекзит |

Британските управляващи считат да се откажат от забележителна част от общоевропейските правила в региона на правата на индивида, оповестява през днешния ден в електронната си версия в. " Сънди телеграф ".

По данни на изданието английското държавно управление работи над оферти за ограничение на дейностите на законодателството за правата на индивида в тези сфери, където правосъдните органи " се се престарали " с неговото използване. Обсъжданите ограничения засягат изключения от закона на правата на индивида от 1998 година. Това може да лиши мигрантите и бежанците от опцията да употребяват законодателството, с цел да избегнат депортиране, само че в това време да отбрани английските военни от обвинявания, свързани с активността им в чужбина.

Както отбелязва изданието, проектите на държавното управление може да доведат до нова борба с Европейски Съюз, доколкото Брюксел изисква от Лондон да се придържа към закона за правата на индивида и Европейската спогодба за правата на индивида, с цел да се обезпечи правно съдействие след излизането на Обединеното кралство от Европейски Съюз.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР