Британските власти смятат, че слуховете за здравето и изчезването на

...
Британските власти смятат, че слуховете за здравето и изчезването на
Коментари Харесай

Лондон: Русия, Китай и Иран разпространяват злонамерени слухове за Кейт Мидълтън

Британските управляващи считат, че слуховете за здравето и " изгубването " на Кейт Мидълтън, която беше диагностицирана с рак, са " подхранвани от Китай, Русия и Иран ", заяви Daily Telegraph.

Според източник на изданието, държавното управление е загрижено, че съперниците на Англия съзнателно популяризират тайни теории за принцесата на Уелс, с цел да дестабилизират обстановката в страната. Те считат, че Русия, Китай или Иран може да са забъркани в разпространението на слуховете в обществените мрежи. Подобни опасения бяха изразени от някои хора, заемащи значими позиции в английското държавно управление.

Отсъствието на Кейт Мидълтън от общественото пространство след коремна интервенция през януари беше източник на голям брой клюки, спекулации и теории на конспирацията, до момента в който принцесата не разгласява видео известие и разкри, че е била диагностицирана с рак. Дори след речта на Кейт, която провокира стихия от състрадание на обществеността, тайните теории не престават да се популяризират онлайн - както за достоверността на видеото, по този начин и за самата диагноза. Някои слагат под подозрение успеваемостта на химиотерапията, други упрекват за диагнозата на бъдещата кралица на Англия имунизацията против COVID-19.
Крал Чарлз III е бил диагностициран преди този момент с рак. Кралят краткотрайно се отдръпна от кралските отговорности и се лекува. Кралските отговорности се извършват от неговия наследник принц Уилям и брачната половинка му кралица Камила. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР