Британските власти съобщиха днес, че ще разположат 1200 войници, които

...
Британските власти съобщиха днес, че ще разположат 1200 войници, които
Коментари Харесай

1200 войници в Англия поемат спешната помощ заради стачките

Британските управляващи оповестиха през днешния ден, че ще разположат 1200 бойци, които да поемат функционалностите на стачкуващите водачи на коли за спешна помощ и екипи за незабавна здравна помощ, откакто доста синдикати в държавния бранш оповестиха протестни дейности в седмицата преди Коледа, съобщи Асошиейтед прес, представено от Българска телеграфна агенция.

Екипите на коли за спешна помощ би трябвало да проведат стачка в сряда. Те ще се причислят към медицинските сестри, железопътните служащи, чиновниците в паспортните служби и пощенските чиновници, които ще провеждат стачки през идните седмици.

Най-голямата протестна вълна във Англия от десетилетия е в отговор на рецесията с повишаването на живота, която е резултат от нарастването на цените на храните и силата след пандемията от ковид и съветската инвазия в Украйна, отбелязва АП.

Близо 417 000 работни дни за били изгубени поради стачки в страната през октомври - най-вече за един месец от няколко десетилетия.

Има опасения, че минимум 1 милион души в Обединеното кралство може да обеднеят и даже да останат без дом поради повишаването на живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР