Британските власти са предприели разследване, след като пожар е унищожил

...
Британските власти са предприели разследване, след като пожар е унищожил
Коментари Харесай

Църква от 19-ти век изгоря при пожар в Лондон

Британските управляващи са подхванали следствие, откакто пожар е унищожил черква в северозападната част на Лондон, включена в листата на културното завещание и разказана като " архитектурно и историческо богатство ".
Прочетете още
Около 80 пожарникари са се борили с огнената буря в църквата " Сейнт Марк " в Хамилтън Теръс в историческия регион Сейнт Джонс Ууд, разразила се късно в четвъртък, до преодоляването й в петък, оповестяват от Лондонската пожарна бригада.

Оттам споделят още, че няма потърпевши, само че означават, че цялата двуетажна англиканска постройка е " унищожена ".

По-рано жителите в региона са били помолени да държат вратите и прозорците затворени поради забележителното количество пушек, което се отделя. 

От пожарната работа оповестяват също, че са употребявали три стълби, в това число 64-метрова - най-високата в Европа, като кули, с цел да разпределят отмерено водата и да потушат пламъците.

Националният църковен концерн е присъединил " Сейнт Марк " в листата на викторианските църкви от клас като изключително значима постройка, представляваща специфичен интерес, описвайки я като " архитектурно и историческо богатство ", чието строителство приключва сред 1846 и 1847 година

В църквата имаше " зашеметяващи " мозайки от семейство Салвиати и декоративна мраморна настилка в олтара. Цялостният дизайн в готически жанр е дело на архитекта Томас Кънди Джуниър. Тя се намираше покрай известните студиа " Аби Роуд ", а с историята й са свързани имената на известни персони като писателя Луис Карол и принц Леополд, сина на кралица Виктория.

От Лондонската пожарна бригада споделят, че повода за случая се проверява.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР