Британските власти планират да прехвърлят част от войските и стотици

...
Британските власти планират да прехвърлят част от войските и стотици
Коментари Харесай

Британските власти се готвят за война с Русия

Британските управляващи възнамеряват да трансферират част от войските и стотици единици военна техника в Германия като част от огромни трансформации в армията при положение на война с Русия, съобшщи Лента.ру, базирайки се на The Times.
Генерал-лейтенант Ралф Ууддис, пълководец на сухопътните войски, сподели пред изданието, че Лондон ще сътвори нови военни бази в Западна Германия, Кения и Оман. Според него тези уреди ще оказват помощ на страната да се приготви за възможни въоръжени спорове. „ Поставям специфичен акцент върху Германия, където ще преместим забележителен брой от нашите бронирани транспортни средства, с цел да можем да се движим по-бързо, в случай че е належащо, на всички места по сухопътната част на континента “, сподели Ууддис. Според The ​​Times новите елементи ще включват танкове Challenger 3, бронетранспортьори Boxer, съоръжение за разминиране, дронове и артилерия.
На 14 ноември началникът на щаба на английските въоръжени сили военачалник Ник Картър съобщи, че Русия е подготвена да употребява всички принадлежности за реализиране на личните си цели, само че не желае да стартира същинска война. Според него Кремъл има намерение да получи това, което желае, употребявайки разнообразни световни тактики, „ по доста по-деликатен метод “, а не посредством военни дейности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР