Британските власти добавиха дъщерите на руския президент Владимир Путин към

...
Британските власти добавиха дъщерите на руския президент Владимир Путин към
Коментари Харесай

Великобритания санкционира дъщерите на Путин

Британските управляващи прибавиха дъщерите на съветския президент Владимир Путин към своя лист със глобени лица, като споделиха, че с този ход се цели да бъдат наранени хората от близкото обграждане на съветския водач, съобщи Ройтерс.

Санкциите включват заледяване на активи на пълнолетните дъщери на Путин Катерина Тихонова и Мария Воронцова, както и на дъщерята на съветския външен министър Сергей Лавров Екатерина Винокурова. Трите бяха глобени и от Съединени американски щати по-рано тази седмица. " Нашият невиждан пакет наказания нанася удар върху елита и фамилиите на елита, като в това време отслабва съветската стопанска система в степен, която Русия не е виждала от рухването на Съветския съюз ", съобщи английската външна министърка Лиз Тръс.

След съветската инвазия в Украйна Англия и други западни страни оповестиха няколко кръга наказания, засягащи богатия съветски хайлайф, значими промишлени браншове и достъпа на Русия до интернационалната финансова система. Лондон също по този начин сподели, че съгласно неговите разбори Русия върви към най-тежката криза от разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. По английски оценки 60 % от съветските запаси в задгранична валута са замразени вследствие на интернационалните наказания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР