Британските власти бавят подновяването на визата на руския олигарх и

...
Британските власти бавят подновяването на визата на руския олигарх и
Коментари Харесай

Властите във Великобритания бавят подновяването на визата на руския олигарх Роман Абрамович



Британските управляващи бавят подновяването на визата на съветския олигарх и притежател на футболен клуб Челси Роман Абрамович, оповестиха медии на Острова.

Отсъствието на притежателя на Челси беше очевидно на трибуните в събота, когато тимът завоюва Купата на федерацията. Източник, непосредствен до 51-годишния съветски милиардер, беше представен от медиите, че визата му е в развой на възобновяване, само че това лишава по-дълго време от нормалното. Това се случва на фона на обтегнатите британско-руски връзки след отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал в Солзбъри.

Министърът по въпросите на сигурността Бен Уолъс съобщи, че министерството му по принцип не разяснява самостоятелни случаи, а от офиса на Абрамович споделиха, че не разискват персонални въпроси с медиите. Забавянето обаче, безспорно повдига въпроса дали то няма връзка с влошените връзки.

Британските медии означават, че Абрамович наподобява управлява бизнеса си в Русия без забележителна интервенция от Кремъл, което допуска, че е в относително близки връзки с Владимир Путин. Абрамович е 13-ият най-богат човек във Англия и има къща на Kensington Palace Gardens - най-скъпата улица в Лондон.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР