Британските сили ще участват в едно от най-големите военни учения

...
Британските сили ще участват в едно от най-големите военни учения
Коментари Харесай

Британските сили се присъединяват към най-голямото военно учение на НАТО след Студената война, за да предупредят руския началник

Британските сили ще вземат участие в едно от най-големите военни учения на НАТО от Студената война насам, в огромен и провокационен жест против експанзията на Кремъл.

Повече от 20 000 моряци, бойци и летателни екипажи ще вземат участие в общоевропейското обучение Steadfast Defender 24 от февруари до юни.

С сътрудниците от НАТО те ще упражняват защита против Русия експанзия на фона на ескалиращото безпокойствие, че може да избухне нова огромна война в Европа.

Това идва след въздушните удари на Обединеното кралство против бойци хути в Йемен, които бяха атакували кораби в Червено море. Освен това има за цел да покаже мощта на НАТО пред съдружниците на Русия Китай и Иран.

Иран също поддържа хусите. Но най-важното е, че идва скоро откакто Обединеното кралство даде обещание още £2,5 милиарда във военна и помощна поддръжка за Украйна, защото нашествието на съветския президент Владимир Путин наближава своята двегодишна годишнина.

В съществена тирада в Lancaster House в Лондон през днешния ден минист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР