Британските рок легенди Jethro Tull ще посетят България само след

...
Британските рок легенди Jethro Tull ще посетят България само след
Коментари Харесай

Jethro Tull пристигат в София след седмица

Британските рок митове Jethro Tull ще посетят България единствено след седмица. За благополучие на многочислените фенове на групата, София ще е част от юбилейното им последно турне във връзка 50-тата годишнина от основаването им. Музикантите ще раздрусат зала 1 на НДК с присъщото си звучене, включващо фолк, блус, типичен и рок претекстове, както и вълшебната мелодия на флейтата на Ian Anderson. Концертът ще е извънредно специфичен и ще продължи повече от два часа!
Jethro Tull са една от най-успешните прогресив рок групи на всички времена, имат над 60 милиона продадени албума по целия свят, а неповторимото им творчество печели любовта на почитателите към този момент 50 години. Музикантите са носители на редица оценки, в това число премия „ Грами “ за най-хубаво вокално и инструментално хард рок/метъл осъществяване през 1988 за Crest of a Knave, надделявайки над имена като Metallica, Iggy Pop и AC/DC.
Британските рок митове ще дойдат в България доста рано сутринта в деня на концерта. Ian Anderson е впечатлен от България и с голямо неспокойствие чака още веднъж да посети София! Бележитата група е планувала обяд в първокласен ресторант в подножието на Витоша.
Юбилейното последно турне на Jethro Tull започва през март и е едно от най-мащабните до момента! С над 70 дати, международната обиколка минава през Съединени американски щати, Канада и цяла Европа и ще продължи до края на 2018 година! България също е част от грандиозното турне, и феновете на групата ще могат да се насладят на неповторимия им концерт на 17 октомври 2018 година, в зала 1 на НДК.
Билетите за концерта на Jethro Tull в София са на цени от 70 до 130 лв. и към момента могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР