Британските принцове Уилям и Хари вероятно са карали не едно

...
Британските принцове Уилям и Хари вероятно са карали не едно
Коментари Харесай

Научно доказано: Принц Хари е по-хубав от принц Уилям

Британските принцове Уилям и Хари евентуално са карали не едно дамско сърце да тупти учестено. По-малкият от двамата братя до предходната година, когато беше оповестен годежът му с американската актриса Меган Маркъл, постоянно фигурираше в класациите за най-желаните ергени в света. Кой обаче от двамата е по- прелъстителен ? Отговор на този въпрос дава науката и той е в употребява на принц Хари , написа в. " Дейли експрес ".
 Принц Хари и Меган Маркъл в Кардиф Gulliver/Getty Images
Наскоро водещ специалист по естетична хирургия употребява така наречен златно сечение за хубост, с цел да откри коя е най-хубавата измежду дамите от своето потомство в кралското семейство.

Според математическия способ, употребен още от античните гърци, първа красавица се оказа Меган Маркъл , бъдещата брачна половинка на принц Хари .
 Меган Маркъл на тържественото честване на Деня на Общността на нациите Gulliver/Getty Images

С резултат от 87,4 % пропорциите сред очите, веждите, носа, устните, брадичката, челюстта и формата на лицето на госпожица Маркъл се приближават оптимално до древногръцкия блян за физическо съвършенство. След нея се подреди брачната половинка на принц Уилям, херцогинята на Кембридж Катрин, с 86,8 %.
 н Guliver/Getty Images

Сега, прилагайки още веднъж златното сечени е, експерти от клиниката " Риджънтс Парк Естетик " са открили, че методът дава преимущество на принц Хари . Неговите лицеви пропорции подхождат на 63 % на мерилото за красота. Резултатът на принц Уилям е 59 %.
 Уилям, Кейт, Джордж и Шарлот във Виктория, Канада през септември 2016 Gulliver/Getty Images

" Принцовете имат редица сходни лицеви черти, да вземем за пример формата и дистанцията сред очите, както и формата на устата. Това, което дава леко преимущество на принц Хари съгласно критериите на златното сечение, са по-широките челюст и брадичка, които се считат за по-привлекателни в съпоставяне със съответните по-деликатни характерности на принц Уилям ", споделя Кей Гревсън от естетичната клиника.

Специалистите означават също, че в някои от чертите на принцовете се следи асиметрия, само че тя е присъща даже за лицата, считани за най-красиви или привлекателни.

И още любопитни кралски вести:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР