Британските певци Адел и Ед Шийрън отказаха да участват на

...
Британските певци Адел и Ед Шийрън отказаха да участват на
Коментари Харесай

Адел и Ед Шийрън няма да пеят на коронацията на Чарлз III - имали други участия

Британските артисти Адел и Ед Шийрън отхвърлиха да вземат участие на коронацията на крал Чарлз III, заяви „ Дейли мейл ”, представен от БГНЕС. Изданието отбелязва, че кралят " е бил отчаян " от отхвърли им. Коронясването ще се състои на 6 май тази година. Списъкът на артистите, които могат да вземат участие в галаконцерта, който ще се състои в границите на тридневния празник, е формиран от самия крал.

Предполага се, че натовареният график на артистите е повода за отхвърли от присъединяване. Ед Шийрън в действителност има планувано зрелище в Тексас в навечерието на коронацията. За гастроли на Адел по същото време не се знае нищо.

Хари Стайлс също беше в листата с актьори, чиито осъществявания кралят желае да види. Не се прецизира дали Стайлс се е съгласил да взе участие.

По-рано стана известно, че „ Спайс гърлс ” в цялостен състав също могат да излязат на коронацията на Чарлз III. Те не са се появявали дружно от 2012 година, когато излязоха на сцената по време на церемонията по закриването на Олимпиадата. В същото време Виктория Бекъм по-късно отхвърли да приказва, базирайки се на огромната си претовареност. Все още не е известно дали тя ще излезе на сцената този път.

Друг проблем, обвързван с коронацията, който в последно време се разисква в медиите, е наличието на най-малкия наследник на краля принц Хари на церемонията. След излизането на скандалните записки, в които херцогът на Съсекс приказва за живота в кралското семейство, Хари изиска татко му и брат му да се извинят на него и брачната половинка му Меган Маркъл. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР