Британските музикални награди бяха още едно чакано завръщане на звездите

...
Британските музикални награди бяха още едно чакано завръщане на звездите
Коментари Харесай

Супертоалетите на Британските музикални награди

Британските музикални награди бяха още едно чакано завръщане на звездите на аления килим. За разлика обаче от филмовите и телевизионните награди, тук звездите показват много по-пищни и ексцентрични тоалети. Величия като Дуа Липа, девойките от Литъл Микс и Хари Стайлс неслучайно са водещи в номинациите за най-добре облечени.

 Дуа Липа

Бляскавото разкриване на аления килим беше съпроводено от водещите Клара Амфо и Мая Джама. Двете носеха координирани тоалети, въодушевени от елегантната мъжка мода и Парис Хилтън.

Хари Стайлс, който прибра премията за най-хубав сингъл, беше и измежду най-добре облечените. Той заложи на кариран костюм " Гучи " в разнообразни нюанси на кафяво, кремаво и оранжево. Костюмът беше комбиниран с кожена чанта и велурени обувки в подобаващи тонове.

 Хари Стайлс

Победителката в категория „ Изгряваща звезда “ Грифф, бе облечена в бледосиня рокля с железни елементи. За разлика от множеството номинирани и в унисон със извоюваната премия, вместо известна марка, тя избра тоалет от независима китайска дизайнерка - Сюзан Фанг.

Рина Саваяма също беше измежду най-запомнящите се на аления килим. Тя заложи на обилна лилава рокля Балмейн Котюр. Детайлите в горната част подсигуряваха нужната безвредна коронавирус отдалеченост.

 Рина Саваяма

Носещият на всички места със себе си цвят и помпозност Бой Джордж, още веднъж зашемети с тоалет. Той избра сако в синьо с лилави претекстове в жанр видеоигри. Също по този начин не пропусна да включи в тоалета си своята запазена марка - шапка, вид бомбе, този път в светлосиньо.

 Бой Джордж

Певецът MNEK връчи премия на церемонията, а също по този начин беше номиниран за най-хубав сингъл „ Head & Heart “ - неговата закачлива ария с Джоел Кори. За аления килим той бе облечен в свободен светлосин плисиран тоалет в комплект с огърлица " Саманта Сиу ". Нестандартният костюм го караше да наподобява като господ на морето.



В жанр Дуа Липа, певицата бе облечена във въодушевено от Камп облекло с корсет, направен от Вивиен Уестууд. Тоалетът наподобяваше модерна Мария Антоанета. Роклята бе съчетана с жартиери, обувки с връзки на платформа и прическа с размер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР