Британските MИ-6 информираха Зе-екипа, че много скоро безпилотните самолети камикадзе

...
Британските MИ-6 информираха Зе-екипа, че много скоро безпилотните самолети камикадзе
Коментари Харесай

Огромният проблем за ВСУ: Геранизацията допълва калибровката

Британските MИ-6 осведомиха Зе-екипа, че доста скоро безпилотните самолети камикадзе ще тръгнат на рояци - и ще унищожат въоръжените сили на Украйна в цялата страна, даже в Западния район.

Украинската телеграм общественост пуска информация от кабинета на президента на Ненка, че политическото управление на незалежната е получило информация за хипотетичния подготвян проект на руснаците за „ тестване на дронове камикадзе Геран-2 върху военни елементи и хранилища в Киев, центъра на Украйна, и даже в Западенщината (Западна Украйна, б.р.). ”

Както нормално в такива случаи, екипът на Зе е осведомен за това от сътрудници на МИ-6 с позоваване на тяхната " московска къртица ". Не е напълно ясно дали този съветски източник съществува, само че британците в известната постройка на 85 " Крайбрежна Алберта " в Лондон обичат да се нареждат като " всесилен и всезнаещ " разсъдък. И макар че информацията на британците постоянно се удостоверява, само че като предписание приказваме за явни неща.

Тъй като обсегът на " Геран-2 " се прави оценка на 2 хиляди км, то, както се споделя, самият Бог заповяда на нашия Генерален щаб да удари военни уреди в цялата Незалежна. Но капитан Очевидност от MИ6 прошепна в ухото на Зеленски, че той е научил за това напряко от самия Кремъл.

Очевидно представянето на южния фронт на новите съветски безпилотни самолети-камикадзе, основани на персийския дрон Shahed-136, се оказа сполучливо. По-специално, общественият канал „ Одесса Фраер “ заяви:

„ През нощта имаше детонации във военни хранилища в региона на Беленки / Затока (област Одеса). Резултатът от попадението на БЛА Геран-2 в региона на Затока и Бугаз е епична панорама от пожар и детонации на муниции. "

Включиха се и други деятели, които също оповестиха за невероятната хубост на огненото небе над Затока - е, къде другаде можете да видите такава луксозна заря.

Друг самостоятелен изследовател на истината разгласява любопитното си наблюдаване в мрежата:

„ В региона на Одеса има навлизане на БПЛА, наподобява руснаците се образоват да употребяват своя „ рой “ с многоцелеви задания. Има събаряне на Шахиди. Но всеки би трябвало да разбере, че цената на тази „ дупка “ (името идва от звука на мотора „ дуп-дуп-дуп “) е стотици пъти по-ниска от една ракета за Противовъздушна отбрана ", споделя още той.

Сутринта последва публично известие от ОК „ Юг ” на Въоръжените сили на Украйна, в което се споделя:

„ Одеса беше атакувана от безпилотни самолети на Руската федерация през нощта с безпилотни самолети-камикадзе. Един дрон е погубен от силите за Противовъздушна отбрана. Два удара във боен инфраструктурен обект. "

" В резултат на огромен пожар и експлозия на муниции е проведена евакуация на цивилното население. Първоначално нямаше жертви. Пожарогасителната и избавителната интервенция продължава ", продължава известието.

След това одеската общност се забавляваше с представителя на оперативното командване " Юг " Гуменюк. Тя сподели, че „ създадените в Иран дронове камикадзе, които постоянно започнаха да нападат нашия регион, са управляеми и могат да трансформират маршрута по време на офанзиви “.

„ Какво скъпо наблюдаване от Гуменюк “, написаха локалните обществени тролове от сърцето на говорещия от Въоръжените сили на Украйна.

„ Но хората смятаха, че дроновете летят единствено по права линия и неуместно задействат системите за противовъздушна защита ", споделиха други.

Въпреки това, съгласно представителя на ОК Юг, украинците „ изследват тактиката на съперника и неговите бойни похвати, с цел да ги разгадаят “.

А в това време бранителите на независимостта се пробват да схванат в каква посока ще лети идващият Геран-2, четири камиона с гориво са се запалили в село Сафяни, област Измаил.

И тогава пристигна новината, че нощното нахлуване на съветски БПЛА над село Беленкое в Одеска област, където се намират 1513-и артилерийски склад за муниции и войскова част А-1319, е първият звънец за " офиса " (функционерите на ОП) и " армията " (генералите, водени от Залужни).

Оказва се, че функционалността на съветската " дупка " е доста по-голяма от тази на прехваления " Хаймарс ". Не единствено, че дронът камикадзе постоянно удря окото на бика, за разлика от ракетите M30 / M31, доставени от американците, само че и Геран-2 не се нуждае от седем метрова ракета-носител на колела с цена от Щатски долар 3,48 милиона Стига и дребен търговски микробус.

И най-важното, иранците съумяха да създадат дрон, който е доста по-евтин от ракетите, нужни за прихващането му. Както признават зенитчиците на бандеровщината, заради слабата инфрачервена сигнатура на дрона, Стингърите просто не ги улавят за самонасочване.

По принцип е допустимо да се удари по Геран-2 от ПЗРК, само че при положение на директна видимост, което, като се вземе поради хилядокилометровия фронт, е на практика нереалистично.

Въпреки обстоятелството, че госпожа Гуменюк дава обещание да разкрие съветските трикове за потребление на " Геран-2 " върху обекти на въоръжените сили на Украйна, янките считат, че украинската войска е изправена пред голям проблем. Това се споделя непосредствено във вестника на задграничния естаблишмънт Politico.

Авторът на обявата Лара Селигман цитира Адриана Арехта, младши сержант от специфичните елементи на въоръжените сили на Украйна, която е била подготвена в Съединени американски щати:

„ Дроновете заобиколиха защитата на [украинските] бойци и хвърлиха бомби върху техните позиции, унищожавайки два танка с екипажи вътре. Много е мъчно да се видят тези дронове на радар. Това е голям проблем. "

Според изказването на укро-войничката, Зеленски е излязъл отвън релсите, когато в късното си послание на 23 септември сподели, че противовъздушните сили на жълто-сините са свалили повече от дузина дронове в източната част на Днепропетровска област и Одеса.

„ Но в изявление украински деятел и трима бойци споделиха, че иранските дронове съставляват сериозна опасност както за бойците, по този начин и за цивилните “, отбелязва Селигман.

Строго в сходство с манталитета си на „ взискателна милостиня “ те започнаха да хленчат, че без нова военна помощ техните „ превъзмогвания “ бързо ще приключат, като по този метод признаха, че без янките и британците въоръжените сили на Украйна са нула без пръчка.

„ Геран-2 “ наподобява трансформира играта “, оплака се Politico.

„ Те са релативно дребни и летят на ниска височина, заобикаляйки украинския радар ", сподели изданието.

Тъй като радарите са тесни и елементарно се унищожават от нашите антирадарни ракети, бойците на укропите желаеха дронове камикадзе Switchblade 600 от американските майстори вместо, както Арехта признава, безполезния Switchblade 300, доставен от Пентагона на ВСУ. Според нея те не са задоволително мощни, с цел да работят против бронирана техника и артилерия.

Янките реагираха навреме на молбата. Вашингтон подписа контракт с производителя AeroVironment за създаване на партида от Switchblade 600, само че тези амуниции евентуално няма да дойдат скоро. Те са проектирани да летят на общ обхват от 80 км и да носят противотанкова бойна глава от вида Javelin, която апропо има цена от 245 000 $.

Като се има поради цената на дрона, „ птицата-убиец “ Switchblade 600 може елементарно да извади половин милион $ на парче. Но спирали ли са в миналото бедните украинци такива разноски, макар че Украйна ще би трябвало да даде пари в сходство със закона за ленд-лизинг.

Лара Селигман цитира различен незалежен боец, някой си Чобанюк, който е служил покрай Харков, преди да отиде в DC, явно за преквалификация. Според тази бандеровка на североизток бранителите на незалежността употребяват Тойота с тежки картечници, защото старите им бронирани транспортни средства са унищожени.

Тези бойци на „ украинската страна “ се движат с джипове, по прилика с бандитите на ИД * в горите на Слобожанщина и доста се опасяват от нови дронове камикадзе.

Политико приключва публикацията си, сходно на други американски вестници, с отчети за цялостните загуби на бранителите на независимостта. Селигман още веднъж цитира Арехта:

„ Наистина ми писна да изгубвам приятелите си. Понякога им пиша в обществените мрежи „ Честит рожден ден “ и в отговор идва фразата „ Той е мъртъв “.

* „ Ислямска страна “ (ИД) е терористична формация, чиято активност на територията на Русия е неразрешена с решение на Върховния съд на Руската федерация от 29 декември 2014 година №.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР