Британските медии разпространиха подробности за последните дни от живота на

...
Британските медии разпространиха подробности за последните дни от живота на
Коментари Харесай

Разкриха подробности за последните дни на принц Филип

 Британските медии разпространиха детайлности за последните дни от живота на брачна половинка на кралица Елизабет II, принц Филип.

 

Според информацията, преди да почине, той четял доста, обаждал се на околните си и упорствал, че ще се оправи самичък с всичко. В последните си минути херцогът на Единбург не е бил самичък – до него е била Елизабет II.

В нощта на петък, 9 април, положението му почнало да се утежнява. " Той прекара по-голямата част от четирите седмици, през които бе в болница, в опити да се прибере у дома ", написа Telegraph, базирайки се на собствен източник.

Лекарите оперирали сърцето му, с цел да се опитат да му дадат малко повече време, може би предвид на идния му 100-годишен празник. " Но не това го притесняваше. Той просто искаше да се върне в леглото си. За нищо на света не искаше да почине в болничното заведение “, написа още вестникът.

Според източници на вестник Evening Standard, Филип се опитвал да остане независим, макар влошеното си здравословно положение, и траял да се облича самичък.

Също по този начин, в последните дни апетитът му почнал да се утежнява, само че когато имал сили, той се хранел в компанията на жена си.

Както БЛИЦ заяви, на 9 април принц Филип умря на 99-годишна възраст, два месеца преди рождения си ден. Погребението му може да се организира без всеобщи мероприятия поради пандемията от ковид.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР