Британските консерватори заплашват да разследват Channel 4, ако спечелят парламентарните

...
Британските консерватори заплашват да разследват Channel 4, ако спечелят парламентарните
Коментари Харесай

Британските консерватори взеха на мушка Channel 4

Британските консерватори заплашват да проверяват Channel 4, в случай че завоюват парламентарните избори на 12 декември. Причината: телевизионният канал размени с ледена статуя премиера Борис Джонсън, който не се отзова на лидерски спор за климатичните промени, написа " The Guardian ".
Другият отсъстващ от събитието беше водачът на партия " Brexit " Найджъл Фараж. Той получи същото отношение, само че не отвърна със закани, към момента. Вижте по какъв начин се случи всичко в Channel 4 в идващото видео.

Всъщност представител на Консервативната партия, подготвен да дебатира е имало - това бил Майкъл Гоув, само че той получил отвод от редакторите на предаването, тъй като дебатът бил разгласен като спор сред водачите на партиите. Гоув бил съпроводен от бащата на премиера - Стенли Джонсън - разпален екозащитник, който поддържа даже Протестите против заличаването на климата във Англия.

Източник от Консервативната партия удостовери пред The Guardian, че партията ще прегледа отговорностите на телевизионния канал, в случай че Борис Джонсън се върне на " Даунинг стрийт " идващия месец. Kонсерваторите щели да проверяват дали малкия екран не може да служи на обществото по по-добър метод.
Говорител на консерваторите заяви, че са писали на медийния регулатор Ofcom с искане за следствие, защото малкия екран е нарушила разпоредбите.

Лицензът на Channel 4 е до края на 2024 година, което значи, че ще би трябвало да бъде възобновен при ново държавно управление, в случай че Народното събрание извърши петгодишния си мандат.
Channel 4 е публичен ефирен канал и действително е зависим на държавното управление. То би могло да наложи промени в политиката му, в случай че Народното събрание прокара съответното законодателство.
Последното изследване на YouGov демонстрира, че консерваторите във Англия са напът да завоюват най-голямото си болшинство в Народното събрание от 1987 година на идните избори на 12 декември. Това  ще даде мандат на премиера Борис Джонсън да изведе страната от Европейския съюз. Още детайлности за настройките в обществото можете да намерите ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР