Британските експерти виждат смяна на ракурса на КремълБританският професор Майкъл

...
Британските експерти виждат смяна на ракурса на КремълБританският професор Майкъл
Коментари Харесай

Лондон: Войната се измества към Прибалтика

Британските специалисти виждат промяна на ракурса на Кремъл
Британският професор Майкъл Кларк, анализатор по сигурността и защитата за телевизия “Скай Нюз ” съобщи, че течовете в газопровода “Северен поток ” в Балтийско море са породени от “три детонации покрай морското дъно ”.

Той добави, че това е “очевидно акт на бойкот ”, защото имате потребност от подводница, с цел да предизвикате подобен безпорядък под водата.

“Това не е някакъв инцидентен терористичен акт, би трябвало да е държавно управление. Единственото държавно управление, което в действителност може да завоюва от това, по необикновен метод, е Русия - нито едно от европейските държавни управления не би желало да го направи. ”

Коментарите му идват, откакто Дания съобщи, че “умишлени дейности ” са предизвикали такива течове в тръбопроводите, които минават под Балтийско море от Русия до Германия.

“Персонално всички (б. р. - западните страни) са уверени, че това е бойкот, въодушевен от Кремъл ”, сподели професор Кларк.

“Това е стратегически автогол, тъй като макар че усилва чувството за изолираност, че няма да има съветски газ за Европа тази зима, в действителност изцяло унищожава доверието в Русия пред европейските клиенти за идващите няколко генерации. ”

Запитан за какво биха го създали, професор Кларк сподели, че догатката му е, че руснаците са желали да “създадат неустановеност, че може да има повече от това ”.

“Това отваря нов фронт във войната. Това значи, че украинската война в този момент отива към Балтика. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР