Британските депутати отново не успяха да постигнат съгласие по предложенията

...
Британските депутати отново не успяха да постигнат съгласие по предложенията
Коментари Харесай

Пореден провал: Лондон пак не постигна съгласие за Brexit

Британските депутати още веднъж не съумяха да реализират единодушие по предложенията за идващите стъпки в процеса по Brexit.
Те отхвърлиха и четирите различни разновидността. Само три гласа не доближиха за предлагането Англия да остане в митническия съюз. Сред другите разновидности бяха оставане в европейския пазар, още един референдум и даже анулация на Brexit.
Гласуванията в Народното събрание не са правно обвързващи и те не задължават държавното управление да извърши решението на депутатите, съобщи Bulgaria ON AIR.
Сега министър председателят Тереза Мей има право до 12 април да потърси по-дълга пролонгация от Европейския съюз, с цел да промени курса или Англия да напусне без договорка.
"Разочароващо е, че нито едно решение не завоюва болшинство. Ако е задоволително за премиера да има три шанса в договорката си, предлагам Камарата на общините да има късмет да прегледа още веднъж опциите, които имахме пред нас в спор в сряда, тъй че Камарата да успее, там където министър председателят не съумя да показа надеждни стопански връзки с Европа за бъдеше, което ще попречи да се сринем без договорка ", сподели водачът на лейбъристите Джереми Корбин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР